Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video John Cena a anunţat că se retrage din wrestling, după o carieră de 23 de ani. Anunţul neaşteptat, urmat de un val de mulţumiri

Superstarul din wrestling John Cena se va retrage din activitate în 2025, după o serie de meciuri pentru a-şi lua adio de la fani. Americanul în vârstă de 47 de ani a confirmat vestea sâmbătă, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto.

de Redactia Observator

la 07.07.2024 , 13:06

- X

Vorbind la evenimentul Money In The Bank din Toronto, Canada, lupătorul în vârstă de 47 de ani, a declarat că ultimele sale apariții vor fi la Royal Rumble, Elimination Chamber și WrestleMania 41 în Las Vegas, în 2025.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a spus că face parte din WWE de peste două decenii și că de-a lungul carierei sale a întâlnit "o prosperitate incredibilă". Anunțul starului a fost întâmpinat de o mulțime entuziastă care a continuat să scandeze "Mulțumesc Cena".

Articolul continuă după reclamă

John Cena face parte din WWE de 23 de ani

Pe acelaşi subiect

Cena e semnat cu WWE încă din 2001 dar joacă part-time din 2018. În timpul petrecut în ring, el a devenit de 16 ori campion mondial şi este considerat în cadrul WWE drept unul dintre cei mai mari luptători profesioniști din toate timpurile.

"Vreau să vă mulțumesc, vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați lăsat să joc în casa pe care ați construit-o", a adăugat luptătorul la final.

El a intrat în lumea actoriei în ultimii ani, având inclusiv o apariţie în filmul Barbie în 2023, şi este capul de afiş al seriei Peacemaker din 2022.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Entertainment » John Cena a anunţat că se retrage din wrestling, după o carieră de 23 de ani. Anunţul neaşteptat, urmat de un val de mulţumiri