Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Justin Timberlake vine pentru prima oară în România. E cap de afiş la Electric Castle 2025

Justin Timberlake vine pentru prima oară în România, în 2025, la Electric Castle. Organizatorii au făcut anunţul în această seară.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 20:48

Justin Timberlake vine pentru prima oară în România. E cap de afiş la Electric Castle 2025 Justin Timberlake vine pentru prima oară în România. E cap de afiş la Electric Castle 2025 - Profimedia/Facebook

"Justin Timberlake o să fie headliner la Electric Castle în 2025. Anunțați pe toată lumea. Pe prietenii tăi, pe mama și tatăl tău, pe șeful tău. Da, inclusiv pe fostul tău/fosta ta", au scris organizatorii Electric Castle pe reţelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Cât costă abonamentele la Electric Castle 2025

  • General Access Pass - 139 euro
  • General Access Pass - 150 de euro
  • Youth 21 Pass - 109 euro
  • VIP Pass - 240 de euro
  • VIP Pass + Insurance - 265 de euro
  • Ultra VIP Pass - 599 de euro
  • Black Ticket - 4.999 de euro

Desfășurându-se în proximitatea Castelului Bánffy, un monument iconic ce datează din secolul al XV-lea, în mijlocul naturii, Electric Castle surprinde la fiecare ediție printr-un line-up creativ, acoperind o gamă variată de genuri muzicale, prin instalații și performance-uri new media și dezbateri provocatoare. Peisajele spectaculoase, alături de componenta istorică, creează un spațiu propice pentru experiențe unice.

La Electric Castle, participanții se bucură de entertainment 24 din 24, performance-uri artistice, instalații imersive, stand-up comedy, expoziții fashion, zeci de tipuri de mâncare din toate colțurile lumii și o mulțime de activități.

În cei zece ani de existență, Electric Castle a găzduit artiști apreciați la nivel internațional precum Gorillaz, Twenty One Pilots, Florence + The Machine, Massive Attack, Macklemore, Iggy Pop, Jessie J, Skrillex, The Prodigy, Die Antwoord, deadmau5, Thirty Seconds To Mars și Bring Me The Horizon.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Entertainment » Justin Timberlake vine pentru prima oară în România. E cap de afiş la Electric Castle 2025