Antena Meniu Search
x

Foto Khloe Kardashian a devenit ținta criticilor pe internet, după ce și-a retușat vizibil mai multe poze. Detaliile care "au dat-o de gol"

Internetul te ridică. Internetul te coboară. Este şi cazul lui Khloe Kardashian, care a devenit ţinta criticilor pe site-urile de socializare, după ce a postat o fotografie prost photoshopată. Vedeta a postat pe reţelele sociale câteva poze de la o petrecere plină de celebrităţi, dar nu a pus imaginile originale.

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 13:59

Vezi și

A editat înainte grosimea taliei şi a coapselor. Doar că, intervenţiile asupra fotografiei, de altfel vizibile şi celor neobişnuiţi cu editarea foto, nu au trecut neobservate de ochii ageri ai internauţilor. Talia şi coapsele subţiate exagerat au dus la un lung şir de comentarii dezaprobatoare. Evident, câţiva dintre cei 297 de milioane de urmăritori au provocat-o să posteze şi pozele needitate. Ceea ce, deocamdată, nu s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Entertainment » Khloe Kardashian a devenit ținta criticilor pe internet, după ce și-a retușat vizibil mai multe poze. Detaliile care "au dat-o de gol"