Antena Meniu Search
x

Video Kim Kardashian, show total la Saturday Night Live: Kanye West, John Cena sau iubitul mamei sale, printre "ţinte"

Kim Kardashian s-a întors pe micile ecrane după ce reality show-ul familiei sale s-a încheiat. De data asta, vedeta a fost pusă în postura de moderator al celebrei emisiuni Saturday Night Live. A ţinut pasul admirabil şi a mai câştigat astfel câţiva fani. Telespectatorii i-au apreciat discursul amuzant.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 20:27

Vezi și

Plină de energie şi înarmată cu glume, Kim Kardashian a ţinut un discurs spumos în deschiderea emisiunii Saturday Night Live pe care a moderat-o. "Nu am mai mers la premiera unui film de foarte mult timp. De fapt, am avut doar un film lansat şi nimeni nu mi-a spus măcar că va avea o premieră. Mama trebuie să fi uitat de asta", a spus Kim Kardashian la Saturday Night Live.

Kanye West, fostul său soţ, ţinta ironiilor

Ţinta ironiilor a fost familia sa. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a vorbit şi de divorţul de fostul soţ, rapperul Kanye West. "Este cel mai bogat bărbat de culoare din America, un adevărat geniu talentat care mi-a dăruit patru copii minunaţi. Când am divorţat de el, trebuie să ştiţi că a fost din cauza unui singur lucru: personalitatea sa. Un lucru de care sunt chiar mândră este că nimeni nu mă poate numi un vânător de avere. Sincer, nici nu ştiu cum devii unul. De aceea, l-am întrebat pe iubitul mamei mele, Cory", a mai spus Kim Kardashian.

Acum că este o femeie liberă, Kim a fost pusă şi în postura unei burlăciţe care îşi caută perechea într-un show televizat. Printre candidaţi a fost şi John Cena. Pentru emisiunea Saturday Night Live, Kim Kardashian a filmat mai multe scene în care interpretează diferite roluri, inclusiv cel al lui Jasmine, partenera lui Aladin, sau al unei judecătoare. Pe platourile de filmare, i s-au alăturat mama şi sora sa Khloe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Kim Kardashian, show total la Saturday Night Live: Kanye West, John Cena sau iubitul mamei sale, printre "ţinte"