Antena Meniu Search
x

Video Kim Kardashian, vedeta unui show incendiar marca Dolce & Gabbana. Surprize pe podiumul de la Milano

Casa de modă Dolce e Gabbana a adus pe podiumul de la Milano strălucirea, senzualitatea şi eleganţa, într-un show spectaculos. Modelele au defilat în cele mai noi ţinute, care urmează să fie lansate în colecţia de primăvară-vară a anului 2023.

De Redactia Observator la 25.09.2022, 15:44
Vezi și

Kim Kardashian a dat startul show-ului în Milano, într-un film alb-negru, proiectat pentru spectatori. A urmat, apoi, întreaga colecţie pregătită pentru sezonul de primăvară-vară 2023. Dantela, jartierele şi mănuşile lungi au fost piesele vedetă, dar şi imprimeurile de leopard folosite pentru rochiile lungi.

Prezentarea de modă a fost încheiată tot de Kim Kardashian, care i-a avut alături pe Domenico Dolce şi Stefano Gabbana.

Tot aseară, designerul Massimo Giorgetti a prezentat lumii întregi noua colecţie a sezonului următor, unde piesele de rezistenţă au fost rochiile de mireasă reinventate. Dantela a fost şi aici elementul principal, iar culorile au variat tot timpul - de la cele mai subtile până la neonul specific casei de modă Massimo Giorgetti . 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Kim Kardashian, vedeta unui show incendiar marca Dolce & Gabbana. Surprize pe podiumul de la Milano