Antena Meniu Search
x

Video Lady Sax, piese moderne în acorduri de saxofon. Cântăreaţa va lansa o piesă alăturii de fiica sa

Marcela Onofrei sau Lady Sax pe numele ei de scenă a încercat să se îndepărteze uşor de tiparele clasice şi să îşi formeze propriul stil prin accente de jazz, pop şi blues.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 13:12

Vezi și

Şi, dacă nu era deja evident, secretul ei este saxofonul. Aşadar, dacă sunteţi curioşi cum sună o piesă pop la saxofon, o puteţi asculta acum.

"A fost o perioadă plină de evenimente, ne-am bucurat foarte mult pentru că a venit după perioada în care am stat în case. Acum avem din nou un moment de respiro, dar cred că pentru noi, artiştii, e un moment ok pentru că avem timp să intrăm în studio, să facem piese şi să muncim pentru publicul nostru. Lucrez la mai multe proiecte, la mai multe piese. Una dintre aceste piese la care lucrez, şi anume una vocală este puţin inedită pentru că m-am decis să mă redirecţionez spre alte stiluri, cum ar fi ritmurile de petrecere şi balcanice.", a spus cântăreaţa.

Lady Sax povestit si despre piesa pe care o pregăteşte alături de fiica ei de doar trei ani, căreia îi place să cânte, dat fiind faptul că a crescut într-o familie de muzicieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Lady Sax, piese moderne în acorduri de saxofon. Cântăreaţa va lansa o piesă alăturii de fiica sa