Antena Meniu Search
x

Louis Vuitton, prezentare de modă la Shanghai. Show-ul "Voyager" a pus în scenă ţinute asimetrice şi veste boxy

Casa de modă Louis Vuitton a pus în scenă joi seară la Shanghai noul său show ''Voyager'', prezentând ţinute asimetrice şi veste boxy din piele în această ţară care este una din principalele pieţe de desfacere ale brandului francez.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 15:21

Peste 1.000 de invitaţi, printre care celebrităţi internaţionale precum Cate Blanchett, dar şi vedete locale ca Zhou Dongyu şi Jackson Wang, au admirat colecţia pre-fall, semnată de directorul artistic al colecţiilor feminine, Nicolas Ghesquiere.

Defilarea a fost găzduită de aripa proiectată de Atelier Deshaus a Long Museum, situat în cartierul artistic West Bund. A inclus ţinute realizate în colaborare cu artista din Beijing Sun Yitian, care pictează cu minuţiozitate animale gonflabile din plastic, printre care raţe, pisici şi iepuri. Imagini ale creaţiilor artistei au fost încorporate în ţinutele care au deschis defilarea.

În zilele dinaintea defilării, panouri cu creaţii de-ale lui Sun au apărut în diferite locuri din Shanghai, cel mai internaţional oraş din China, proiectate pe exteriorul mall-urilor sau decorând ziduri din cartierele de cumpărături şi lifestyle, relatează Agerpres.

Louis Vuitton, prezentare de modă la Shanghai

Pentru Louis Vuitton, cel mai mare brand de lux din grupul LVMH, China reprezintă în continuare una dintre cele mai importante oportunităţi pentru produsele de lux, chiar şi în contextul adâncirii unei încetiniri economice şi a dezinteresului clienţilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

LVMH a spus marţi că vânzările anuale corespunzătoare trimestrului care se termină în martie au crescut organic cu 3%, dar achiziţiile realizate de cumpărătorii chinezi au crescut în mod global cu 10%.

Anul trecut, colecţia masculină Louis Vuitton, semnată de Pharell Williams, a fost prezentată în cadrul unui show grandios la Hong Kong. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Entertainment » Louis Vuitton, prezentare de modă la Shanghai. Show-ul "Voyager" a pus în scenă ţinute asimetrice şi veste boxy