Antena Meniu Search
x

Exclusiv Mădălina Doroftei, despre Festivalul de Film de la Veneția: "A fost o emoţie unică"

Festivalul de film de la Veneţia s-a încheiat, însă ecourile rămân. Printre cei care au păşit pe covorul roşu al Bienalei s-a numărat şi modelul Mădălina Doroftei, invitată la proiecţia filmului Dune. Pentru Observator, românca a povestit în exclusivitate cum a trăit zilele de festival şi cum s-a împrietenit cu Johnny Depp. 

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 13:59

Vezi și

Mădălina Doroftei a fost una dintre preferatele fotografilor când a sosit la proiecţia filmului Dune, alături de partenerul său. 

Mădălina Doroftei, model: A fost o emoţie unică deoarce am păşit împreună cu Zendaya pe covorul roşu, cu Adriana Lima. Am vorbit cu Zendaya, pentru că sunt fana ei, de când sunt micuţă. 

Este al treilea an în care românca stabilită în Milano participă la Biennale. Ediţia de acum a fost, însă, una deosebită - spune ea - pentru că partenerul ei şi-a făcut debutul în actorie.

Mădălina Doroftei, model: Cu prietenul meu am venit pentru că el face parte dintr-un film care va ieşi anul acesta. Este unul dintre filmele cele mai aşteptate ale anului 2021 care este House of Gucci. 

Tot la Veneţia, Mădălina Doroftei şi-a întâlnit actorul preferat, în urmă cu doi ani. 

Mădălina Doroftei, model: Când l-am cunoscut pe Johnny Depp, după care am avut şi o cină cu el şi împreună cu iubitul meu bineînţeles. După acel eveniment am rămas în contact cu el şi eu cu logodnicul meu suntem - să spunem aşa - prieteni. 

După o lungă pauză provocată de pandemie, evenimentele abia încep pentru modelul român. Va urca pe podium, la săptămâna modei de la Milano, pentru branduri italiene cunoscute. Apare pe copertele revistelor de modă şi va lua parte la o campanie publicitară difuzată în toată lumea.

În trecut, a intrat în Cartea Recordurilor, pentru defilarea la cea mai înaltă altitudine, mai exact pe Everest, la 5.600 de metri înălţime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Mădălina Doroftei, despre Festivalul de Film de la Veneția: "A fost o emoţie unică"