Antena Meniu Search
x

Mărturisire şoc la Hollywood. Britney Spears şi Justin Timberlake, la un pas să devină părinţi. "Mereu m-am așteptat să avem o familie"

Britney Spears a mărturisit că a făcut un avort, după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake, la vârsta de 17 ani, potrivit BBC"A spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră",  a spus Britney Spears despre Justin.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 22:50

Mărturisire şoc la Hollywood. Britney Spears şi Justin Timberlake, la un pas să devină părinţi. "Mereu m-am așteptat să avem o familie"
Mărturisire şoc la Hollywood. Britney Spears şi Justin Timberlake, la un pas să devină părinţi. "Mereu m-am așteptat să avem o familie" - Profimedia

"A spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră", a spus Britney Spears.

Britney Spears şi Justin Timberlake au fost la un pas să devină părinţi

Timberlake era "atât de sigur că voia să fie tată", a scris Spears în cartea sa, care urmează să fie publicată pe 24 octombrie.

Britney Spears a spus că nu știe dacă avortul a fost decizia corectă și că nu ar fi făcut asta dacă alegerea ar fi fost "lasată în seama mea".

Dar, ea a adăugat: "Pentru mine, nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Acest lucru ar fi fost doar mult mai devreme decât anticipasem".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Mărturisire şoc la Hollywood. Britney Spears şi Justin Timberlake, la un pas să devină părinţi. "Mereu m-am așteptat să avem o familie"