Antena Meniu Search
x

Video Moment neplăcut pentru Sebastian Stan la Festivalul de Film de la Berlin. Ce comentariu din public l-a deranjat: "Nu este acesta cuvântul"

Sebastian Stan a avut parte de un moment mai puţin plăcut la Festivalului de Film de la Berlin. Actorul de origine română a fost vizibil deranjat de comentariul unui jurnalist care i-a descris personajul cu o desfigurare facială majoră, drept o "bestie". 

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 21:28

Vezi și

Schimbul de replici a venit în timpul conferinței de presă pentru cel mai recent film al său, "Un om diferit". Starul, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmele cu supereroi de la Marvel, a avut parte, însă, de o primire călduroasă din partea fanilor. A dat autografe și a făcut mai multe fotografii pe covorul roşu. Filmul lui Sebastian Stan este una dintre cele 20 de producţii din competiția pentru râvnitul Urs de Aur. Câștigătorul va fi anunțat pe 24 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Moment neplăcut pentru Sebastian Stan la Festivalul de Film de la Berlin. Ce comentariu din public l-a deranjat: "Nu este acesta cuvântul"