Antena Meniu Search
x

Video MTV VMA 2023. Momente unice pe scena din New Jersey: NSYNC s-au reunit după 10 ani. Taylor Swift, câştigătoarea serii cu 11 premii

A fost noaptea muzicii la New Jersey! Ceremonia MTV Video Music Awards a adunat sute de artişti, mulţi dintre care au plecat acasă cu unul sau chiar două premii. Printre vedetele serii s-a numărat Taylor Swift care a plecat acasă cu cele mai multe premii. Shakira a primit un premiu special, devenind primul artist sud-american care îl câştigă. Anul acesta vor fi celebraţi, de asemenea, şi cei 50 de ani de hip-hop. 

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 09:20

Vezi și

Surpriza ceremoniei a venit din partea trupei NSYNC, care s-a reunit pentru prima dată în 10 ani noaptea trecută. Primul premiu a fost anunţat chiar de ei, numind cea mai bună melodie pop. Taylor Swift a ieşit învingătoare la această categorie. 

Cântăreaţa a fost una dintre favoritele serii având cele mai multe nominalizări - 11. Artista a plecat acasă cu cele mai multe premii, printre care şi cel pentru melodia anului, 'Anti-Hero'.

Premiul special pentru Shakira

Un alt moment aşteptat a fost apariţia pe scenă a Shakirei. Într-un timp scurt de numai 10 minute, celebra cântăreaţă a încercat să includă toate clipele memorabile din cariera sa. 

Pe acelaşi subiect

Ea a primit premiul special Video Vanguard Award, devenind astfel primul artist sud-american care îl câştigă. I-a revenit şi titlul pentru cea mai bună colaborare alături de Karol G. 

Ceremonie pentru 50 de ani de hip-hop

Premiul pentru cel mai bun cântec hip-hop i-a revenit însă lui Nicki Minaj. Anul acesta au fost sărbătoriţi şi 50 de ani de hip-hop cu artişti consacraţi precum Darryl McDaniels sau Doug E. Fresh. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » MTV VMA 2023. Momente unice pe scena din New Jersey: NSYNC s-au reunit după 10 ani. Taylor Swift, câştigătoarea serii cu 11 premii