Antena Meniu Search
x

Video Nepoata lui Charlie Chaplin, dezvăluiri despre marele actor pe scena Sounds of Oradea. "Nu multă lume ştie asta"

Spectacolul „Zâmbetul lui Charlie Chaplin“ a deschis seara trecută Sounds of Oradea Festival, aflat la prima ediţie. Show-ul, prezentat în premieră in ţara noastră, a atras mii de melomani în Piaţa Unirii din municipiu. 13 partituri și clipuri video din cele mai cunoscute filme ale lui Chaplin au fost interpretate alături de Orchestra Filarmonicii din Oradea. Pe scenă a urcat şi nepoata celebrului actor şi compozitor.

de Redactia Observator

la 14.08.2022, 08:48

Vezi și

Autorul spectacolului "Zâmbetul lui Charlie Chaplin", violonistul Philippe Quint, a venit pentru prima dată în România. Instrumentistul a lucrat timp de cinci ani la acest spectacol multimedia, care cuprinde, pe lângă piesele scrise de marele artist, și imagini foto și video care prezintă viața lui Charlie Chaplin.

"Până acum m-am simţit ca acasă. Sunt absolut încântat să aduc în România spectacolul meu, „Zâmbetul lui Charlie Chaplin“. Să fii în deschiderea primei ediţii a festivalului „Sounds of Oradea“ este o mare onoare", spune Philippe Quint, director artistic.

"Ne-am dorit foarte mult să aducem un concept cultural nou, acum, post-pandemie, în condiţiile în care există foarte multe evenimente cu muzică electronică, muzică comercială, muzică pop", a precizat Alexandru Chira, director Visit Oradea.

Nepoata lui Charlie Chaplin, pe scena Sounds of Oradea Festival

Surpriza serii a fost Kiera Chaplin, nepoata celebrului comediant, care a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute din viaţa bunicului său. "Nu multă lume ştie că Charlie Chaplin a compus muzica din filmele sale. Nu a fost doar actor sau director. A fost scriitor, producător, editor şi, evident, compozitor", a mărturisit Kiera Chaplin.

Premiera, ce a avut loc la Oradea, a atras spectatori din toate colturile țării. Astăzi, în cadrul festivalului Sounds of Oradea, va avea loc un spectacol de flamenco spaniol, iar mâine, festivalul se încheie cu un concert de operă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Nepoata lui Charlie Chaplin, dezvăluiri despre marele actor pe scena Sounds of Oradea. "Nu multă lume ştie asta"