Antena Meniu Search
x

Netflix va lansa 40 de jocuri în acest an. Monument Valley, printre producţiile disponibile abonaţilor

Netflix va continua anul acesta să adauge jocuri mobile casual, având în derulare parteneriate cu mai multe studiouri în acest sens. Jocurile vor fi disponibile exclusiv abonaţilor. 

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 08:20

Netflix va lansa 40 de jocuri în acest an. Monument Valley, printre producţiile disponibile abonaţilor - Shutterstock

40 de jocuri va lansa Netflix în acest an

La fel ca cele lansate începând cu noiembrie 2021, acestea sunt disponibile doar abonaţilor companiei - jocurile sunt listate în aplicaţia Netflix, dar sunt descărcate din magazinele oficiale de aplicaţii.

Mai mult, compania anunţă că mai are deja în dezvoltare împreună cu partenerii săi alte 70 de jocuri, care nu au deocamdată o dată de lansare. Printre jocurile care urmează a fi disponibile abonaţilor Netflix se numără franciza Monument Valley, dezvoltată de Ustwo, începând cu Monument Valley 1 şi Monument Valley 2.

Jocul care urmează să fie lansat pe 18 aprilie 

Pe 18 aprilie, va fi lansat Mighty Quest: Rogue Palace, un joc plasat în universul The Mighty Quest for Epic Loot. Acesta este furnizat de Ubisoft şi este al doilea joc din cele trei pe care parteneriatul dintre cele două companii le va produce.

În plus, Netflix lucrează şi împreună cu Super Evil Megacorp, dezvoltatorul jocurilor Vainglory şi Catalyst Black, care va dezvolta un joc bazat pe o viitoare producţie Netflix, potrivit News.

Din noiembrie 2021, când a lansat primele jocuri, până în prezent, Netflix a ajuns să ofere deja 55 de titluri. Dincolo de jocurile casual, Netflix lucrează în continuare la un serviciu de gaming prin streaming.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Netflix va lansa 40 de jocuri în acest an. Monument Valley, printre producţiile disponibile abonaţilor