Antena Meniu Search
x

Video Ovidiul Lipan Ţăndărică promovează România prin muzică: "Vom transmite tot ce avem mai bun"

Hotărât să promoveze valorile culturale şi istorice ale României, Ovidiu Lipan Țăndărică, cel mai cunoscut toboşar din rockul românesc, tocmai ce a încheiat un turneu prin cele mai frumoase locuri ale ţării. A fost o călătorie muzicală, pe ritmuri de rock, jazz şi muzică clasică, în care s-au cântat de la piese originale ale artistului până la piese tradiţionale româneşti foarte cunoscute şi îndrăgite. Dar proiectul "Ţara mea de glorii, ţara mea de dor" a însemnat mult mai mult de atât. 

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 16:27

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Concertele au fost transmise online în toată Europa, dar proiectul mai are o completare: un film cu valoare de documentar. 

Alături de amici de-ai săi, Ovidiu Lipan Țăndărică a pus la punct un proiect intitulat 'Țara mea de glorii, țara mea de dor', care a debutat pe 8 iunie cu primele evenimente dedicate promovării României în lume.

Ovidiu Lipan Ţăndărică: A fost un lucru organizat bine. A luat ceva timp pentru că programăm evenimentul acesta de prin ianuarie şi ne-am bucurat de un succes extraordinar. (...) A avut o altă transmisie energetică toată muzica asta şi i-au surpsins că a fost ceva nou, nu am făcut muzică populară, nu am cântat într-o formulă clasică de a produce muzică. Publicul a fost foarte încântat. În Ardeal parcă am intrat în altă lume. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Ovidiul Lipan Ţăndărică promovează România prin muzică: "Vom transmite tot ce avem mai bun"