Antena Meniu Search
x

(P) Cum să-ți creezi un cont la o casă de pariuri online?

Casele online de pariuri sunt niște site-uri de pariuri foarte populare în rândul celor cărora le place să se ia la întrecere cu norocul. Aceste case de pariuri, în comparație cu cele fizice, oferă o serie de avantaje greu de egalat, astfel încât ele reprezintă o alegere foarte bună și pentru amatori și pentru profesioniști deopotrivă.

de Redactia Observator

la 17.06.2022, 10:07

Ca să începi să pariezi pe internet trebuie mai întâi să-ți alegi o agenție licențiată și să-ți creezi un cont. Înregistrarea propriu-zisă este foarte simplă și ușor de realizat pentru orice persoană care are cunoștințe minime de utilizare a calculatorului. Dar dacă vrei să începi că dreptul și nu-ți îngădui nicio mișcare greșită, am pregătit pentru tine în acest articol și o listă cu câteva din cele mai importante lucruri pe care trebuie să faci și să le cunoști în momentul în care te înregistrezi pe o astfel de platformă.

Ce trebuie să faci ca să-ți deschizi un cont la o casă virtuală de pariuri?

Primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când vrei să joci online este faptul că începând cu anul 2015 piața jocurilor de noroc din România este reglementată, iar instituția care o controlează se numește ONJN - Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Această entitate a stabilit o serie de reguli foarte stricte cu privire la modul de organizare, cât și la drepturile de participare la jocurile de noroc din mediul virtual.

Conform ONJN, românii nu au voie să plaseze pariuri online decât pe website-urile reglementate și nerespectarea acestei condiții se pedepsește cu o amendă cuprinsă între 5000 și 10.000 de lei. Pe de altă parte, această condiție nu ar trebui să impună niciun fel de dificultăți pentru că în prezent există și în țara noastră zeci de operatori cu licență și dacă vrei să alegi pe unul din cei mai buni găsești imediat o mulțime de recenzii și tutoriale pe internet.

De asemenea, o a doua condiție pe care trebuie s-o respecte toți jucătorii din România este demonstrarea împlinirii vârstei legale pentru a putea plasa pariuri. Toți cei care se înregistrează pe website-urile caselor de noroc trebuie să fie deja majori și să demonstreze acest lucru prin trimiterea unui document care să ateste acest lucru scanat sau fotografiat.

Nu în ultimul rând, jucătorii mai trebuie să aibă și rezidență în România pentru a-și deschide un cont la o casă de pariuri legală. În rest, nu există alte condiții și tot ce trebuie să faci ca să-ți deschizi un cont și să începi să joci este să ai ambiție, noroc și bani de cheltuit.

Nu trebuie să mergi nicăieri ca să-ți deschizi un cont pe o platformă online de pariuri deoarece întreaga procedură de înscriere se poate realiza online, prin completarea unui formular special. Acesta poate diferi puțin de la o casă de pariuri la alta, dar conține în mod obligatoriu următoarele informații:

  • nume și prenume - aceste două date trebuie trecute exact așa cum apar ele în cartea de identitate;

  • CNP - codul numeric personal;

  • data nașterii - trebuie să specifici în mod expres data nașterii ca să dovedești faptul că ești o persoană majoră;

  • adresa - și aceasta trebuie trecută așa cum apare ea în cartea ta de identitate, chiar dacă în realitate locuiești în altă parte;

  • numărul de telefon - trebuie să introduci un număr de telefon mobil la care poți fi găsit atunci când casa de pariuri trebuie să ia legătura cu tine dintr-un motiv sau altul;

  • adresa de e-mail - aceasta poate fi adresa personală de e-mail, pe care o folosești cel mai des și care va fi asociată cu contul tău deschis la casa de pariuri pe care ai ales-o;

  • parola - fiind un cont unde vei depune și vei câștiga bani, este bine să alegi o parolă cât mai complicată, dar pe care s-o reții, pentru a asigura un plus de securitate economiilor și veniturilor tale.

Toate conturile deschise la casele de pariuri legale din România trebuie verificate în mod obligatoriu. De aceea va trebui să trimiți prin poșta electronică sau alte mijloace agreate de platforma pe care ai ales-o o copie după un act de identitate, în caz contrar, nu vei putea depune sume mari de bani și nici să soliciți retrageri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » (P) Cum să-ți creezi un cont la o casă de pariuri online?