Antena Meniu Search
x

Video Posibil divorţ în familia regală. Harry şi Meghan par să pună capăt poveştii de dragoste, după ce fiul regelui ar fi angajat un avocat

Presa tabloidă mondiala se pregăteşte pentru ceea ce ar putea fi divorţul anului. Prinţul Harry şi  Meghan, ar fi la un pas de despărţire, susţin jurnaliştii de la celebrul post Sky News Australia. Ei anunta ca Fiul regelui Charles ar fi vorbit deja cu un avocat specializat în divorţuri.

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 21:43

Vezi și

Zvonurile despre răcirea relaţiei dintre Harry şi Meghan circulă de mai multe luni. Acum, autoarea Lady Colin Campbell crede că divorţul este inevitabil. Cinci surse spun că ducele de Sussex a angajat deja un avocat. Până atunci, el a închiriat două camere de hotel, una aproape de casă şi una în Los Angeles.   

Louise Roberts, scriitoare: Cei mai mulţi oameni, atunci când au o ceartă cu partenerul de viaţă, se retrag într-o altă parte a casei. Să fim serioşi, Harry şi Meghan au 26 de dormitoare în casa lor. În schimb, el pleacă la 160 de kilometri distanţă. Faptul că are două camere de evadare mi se pare foarte ciudat şi, probabil, nu este un semn bun. 

Unele persoane cred că este o posibilă strategie de promovare a relaţiei

Fanii regali au observat şi alte semne rele. Cei doi nu au publicat nicio fotografie de Crăciun şi nici la aniversarea a cinci ani de căsnicie. Unii jurnalişti cred însă că totul e o strategie bine pusă la punct. 

Daisy Cousens, jurnalistă: Meghan şi Harry, dar în special Meghan, par a fi dispuşi să facă orice ca să atragă atenţia asupra lor, inclusiv să inventeze aşa-zisa urmărire cu maşini "cu rezultat aproape catastrofic". Au nevoie de atenţia publicului pentru a face bani şi pentru a creşte această ciudată structură de afaceri. Nu m-ar mira să fie nişte scurgeri de informaţii calculate din partea taberei ducilor de Sussex.

Harry şi Meghan s-au cunoscut în 2016, iar nunta lor a avut loc în 2018. Au împreună doi copii, Archie, în vârstă de patru ani, şi Lilibet, de doi ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Posibil divorţ în familia regală. Harry şi Meghan par să pună capăt poveştii de dragoste, după ce fiul regelui ar fi angajat un avocat