Antena Meniu Search
x

Premierele „Top Gun: Maverick” şi „Mission: Impossible 7”, cu Tom Cruise în rol principal, au fost amânate din nou

Premierele filmelor „Top Gun: Maverick” şi „Mission: Impossible 7”, cu Tom Cruise în rol principal, au fost amânate de Paramount în contextul creşterii numărului de cazuri de infectare cu varianta Delta a SARS-CoV-2.

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 14:10

Premierele „Top Gun: Maverick” şi „Mission: Impossible 7”, cu Tom Cruise în rol principal, amânate din nou
Tom Cruise, la Marele Premiu Formula 1 al Marii Britanii - Getty

Filmul „Top Gun: Maverick” va fi lansat pe 27 mai 2022, şi nu pe 19 noiembrie 2021, aşa cum fusese programat cel mai recent.  Conform noului calendar, „Mission: Impossible 7” va debuta pe 30 septembrie 2022, în locul datei de 27 mai 2022, scrie news.ro.

Lungmetrajele „Top Gun: Maverick”, continuare a filmului de acţiune din 1986, şi „Mission: Impossible 7” au fost amânate de mai multe ori pe parcursul ultimului an din cauza faptului că prezenţa în sălile de cinema nu a revenit încă la nivelul înregistrat înainte de pandemie. Astfel, şi nivelul încasărilor filmelor este unul scăzut, multe studiouri alegând să lanseze producţiile şi online, contra cost.

La finalul lunii august, Tom Cruise a avut parte de incidente la filmările pentru „Mission: Impossible 7”. Actorului i-a fost furată maşina de peste 110 mii de euro chiar din faţa hotelului din Birmingham unde era cazat. Hoții au folosit un scanner care clonează semnalul sistemului de pornire şi au fugit în doar câteva minute. Vehiculul a fost găsit de poliţie, însă bagajele vedetei nu au mai putut fi recuperate. Valoarea bunurilor furate depăseşte 10 mii de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Entertainment » Premierele „Top Gun: Maverick” şi „Mission: Impossible 7”, cu Tom Cruise în rol principal, au fost amânate din nou