Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. După ceremonia grandioasă, proaspeții căsătoriți pleacă în luna de miere în sudul Franței

E petrecere mare în familia Chefi la Cuţite. Prezentatoarea Gina Pistol s-a căsătorit cu Smiley, după o relaţie de aproape şapte ani. Totul într-un decor de poveste, alături de fiica lor de doi ani, micuţa Josephine. Ceremonia s-a ţinut în aer liber, pe malul lacului Snagov. Se anunţă o seară grandioasă, cu sute de invitaţi. Săptămâna viitoare, cuplul pleacă în luna de miere în sudul Franţei.

de Redactia Observator

la 27.05.2023, 21:27

Vezi și

A fost odată ca niciodată ...Aşa începe povestea de dragoste a Ginei Pistol, prezentatoarea Chefi la Cuţite, cu Smiley. Astăzi şi au jurat că vor rămâne împreună mereu. 

Gina Pistol: "La cununia civilă nu am plâns, dar la cea religioasă da." 

Reporter: "Cine pe cine a călcat pe picior în biserică?"

Gina Pistol: "Eu l-am călcat pe Andrei." 

Reporter: "El a întrebat ce faci?"

Gina Pistol: "I-am zis stai linişltit, că e bine!"

Smiley: " Este superbă, sunt foarte bucuros că suntem împreună. Că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului." 

Cei doi şi au întâmpinat invitaţii într-un decor ca-n filme, pe malul lacului Snagov. Localul a fost decorat cu mii de flori albe şi ramuri de eucalipt, iar pe mese au fost puse ca mărturii mere verzi şi bileţele cu versurile lui Smiley. Ambele ceremonii au avut loc în aer liber. Naşi le-au fost un cuplu de prieteni, care au botezat-o şi pe fetiţa celor doi. 

O zi emoționantă

Gina Pistol: "Am fost emoţionat toată ziua. Sunt bucuros că avem alături prietenii. Că lucrurile au ieşit aşa cum ne-am dorit. Luna de miere urmează peste o săptămână în sudul Franţei."

Gina a strălucit într-o rochie spectaculoasă, boho-chic, din mătase şi o broderie decorată cu perle. Buchetul de la ceremonie a fost realizat din sute de fire delicate de floarea miresei. E doar una dintre cele două rochii pe care le are pentru această zi. Mireasa şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale semnate de designer-ul Jimmy Choo. Smiley, un ginere modern, îmbrăcat într-un costum bej extravagant, realizat de un designer român, la care a asortat o cămaşă asimetrică. 

Gina Pistol: "Rochia este cumpărată de la o tipă din Israel. Eu am văzut-o pe Pinerest in urmă cu mulţi ani şi dacă vreodată o să mă mărit, asta e rochia pe care mi-o doresc să o port. După ce am fost cerută am căutat rochia." 

Iar petrecerea e abia la început! Cei doi se vor distra alături de 300 de invitaţi. Prietenii cuplului vor degusta preparate dintr-un meniu tradițional, cu patru feluri de mâncare. Nu vor lipsi sarmalele cu mămăligă, dar şi doradă, mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată. Smiley i-a pregătit şi un cadou miresei. O sticlă de vin personalizată, cu poza Ginei. În ziua cea mare, prezentatoarea TV s-a trezit in zori.  

Gina Pistol: "Am dormit puţin şi repede! Hai, ne apucăm de treabă? Decizii, decizii, nu ştiu pe care să-l aleg! Să vă arăt şi pantofii!"

Nu a fost dragoste la prima vedere, recunoşteau cei doi într-un interviu. S-au regăsit, ani mai târziu, în timpul unui concert de-al artistului. Iar de atunci sunt de nedespărţit. Au ţinut relaţia ascunsă de ochii curioşilor multă vreme. În septembrie 2020, relaxaţi, în grădina casei, îşi surprindea fanii. Urmau să devină părinţii Anei Josephine. 

Simely: "Noi doi vom deveni părinţi! WoW! Îţi vine să crezi? Încă nu am piesă pentru ce trăiesc şi ce urmează să trăiesc!" 

Gina Pistol: "N-am fost genul ăla de femeie care să ştie sigur că la 30 de ani vreau un bărbat, un soţ, o pisică şi trei copii."

Doi ani mai târziu, Gina a primit inelul cu diamant. Şi cererea în căsătorie

Smiley: "Vrem să vă anunţăm că am decis să ne căsătorim!" 

Gina Pistol: "Andrei se juca cu Josephine în dormitor şi m-a strigat. Gina, hai puţin! Zic, ce este? Josephine avea o cutiuţă în mână şi eu mă gândeam că rodea cutia. Nici nu mi-am dat seama că avea un inel. Nici nu auzea ce zic...L-am văzut emoţionat!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Primele imagini de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. După ceremonia grandioasă, proaspeții căsătoriți pleacă în luna de miere în sudul Franței