Antena Meniu Search
x

Video Prinţul şi Prințesa de Wales, cel mai bine îmbrăcat cuplu din lume. Victoria şi David Beckham au prins cu greu Top 10

Prinţul şi Prințesa de Wales au fost "încoronați" drept cel mai bine îmbrăcat cuplu din lume. I-au depăşit chiar şi pe soţii Beckham şi, evident, pe Harry şi Meghan. Titlul s-a acordat după analiza a peste cinci milioane de postări pe rețelele sociale și căutări online.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 22:20

Vezi și

Prinţul William și Kate Middleton au fost numiți cea mai stilată pereche din lume de către o cunoscută casă de modă britanică, care le-a acordat zece puncte din zece. Deşi nume mari din industria modei s-au luptat pentru acest titlu, se pare că garderoba lui William şi Kate a atras mai multă atenție decât cea a soţilor Beckham şi chiar a lui Harry şi Meghan, care s-au clasat abia pe locul cinci.

Surpriza a venit, însă, din partea lui Justin Bieber și a soției lui, care s-au clasat pe locul al doilea şi au adunat șase din zece puncte. Deşi starul pop şi-a lansat în urmă cu câţiva ani o linie vestimentară, în ultimele luni, fanii artistului au fost surpinşi de ţinutele tot mai neglijente ale acestuia. La un eveniment elegant din vară, Hailey Bieber purta o superbă rochie roşie, părul perfect aranjat şi tocuri, iar Justin a apărut în pantaloni scurţi, papuci Crocs şi o şapcă pe cap.

Locul al treilea a fost acordat perechii formate din supermodelul Kendall Jenner și rapper-ul Bad Bunny, în timp ce Taylor Swift și noul ei iubit au ajuns pe locul patru în top. Următoarele locuri au fost ocupate de cupluri care îi includ pe Harry Styles, Gigi Hadid şi Kylie Jenner. Victoria şi David Beckham s-au clasat abia pe locul 9 cu numai 0.8 puncte din 10.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Prinţul şi Prințesa de Wales, cel mai bine îmbrăcat cuplu din lume. Victoria şi David Beckham au prins cu greu Top 10