Antena Meniu Search
x

Rapperul Nana, mesaj exclusiv pentru Observator 12: "Ne vedem la Bucureşti. Abia aştept să ridicăm oraşul în picioare"

Melodiile lui despre familie şi despre relaţia cu Dumnezeu au cucerit la jumătatea anilor '90 toate topurile internaţionale. Cu greu găseşti vreun român din aceeaşi generaţie cu artistul, dar şi din generaţiile următoare care să nu fi fredonat, şi nu o dată, Lonely, cea mai de succes melodie euro-rap. 

De Redactia Observator la 29.06.2021, 14:25
Vezi și

În acest an, rapperul german Nana revine în România. Este îndrăgostit de ţara noastră, despre care a spus în mai multe rânduri că şi-ar dori să o transforme în destinaţie de concediu. Doar că de această dată nu soseşte aici pentru relaxare. 

Nana: "Ce face România? Sunt Nana aka Omul Întunecat! Sunt aşa de încântat să vă văd pe 18 septembrie 2021 în Bucureşti, la Festivalul Forever Hit, de-abia aştept să ridicăm oraşul în picioare şi sunt, de asemenea, încântat să ne vedem la Observator 12, daţi pe Observator 12, sunt aşadar Nana aka Omul Întunecat, ne vedem la Bucureşti".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Rapperul Nana, mesaj exclusiv pentru Observator 12: "Ne vedem la Bucureşti. Abia aştept să ridicăm oraşul în picioare"