Antena Meniu Search
x

Video Secretele lui David Beckham: detalii neştiute despre viaţa lui şi a soţiei sale, Victoria. "Ne întâlneam în parcări"

Unul dintre cei mai emblematici jucători de fotbal ai lumii, David Beckham, îşi spune povestea într-un documentar. Fanii celebrului fotbalist vor putea afla detalii neştiute despre începutul carierei sale, boala de care suferă, dar şi despre cum mama sa nu a privit cu ochi buni povestea de dragoste cu Victoria. 

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 22:27

Vezi și

Mini seria de patru episoade este regizată și produsă de doi câștigători ai premiului Oscar. Filmul prezintă povestea lui David Beckham, cu suişuri şi coborâşuri, copilăria, educația umilă în estul Londrei, dar şi începutul cariere sale, înainte de a semna cu Manchester United. "Nu m-am descurcat niciodată bine la școală. Tot ce mi-am dorit cu adevărat să fac a fost să joc fotbal", spune David Beckham.

Cum s-au cunoscut David şi Victoria Beckham

Documentarul include şi povestea de dragoste dintre superstar şi soţia sa, Victoria, fosta membră a celebrei formaţii britanice, Spice Girls. S-au cunoscut la un meci caritabil de fotbal, iar 25 de ani mai târziu cei doi au patru copii şi sunt de nedespărţit. La început, nu erau mulţi cei care le-au dat şanse. 

"Managerul meu obişnuia să-mi spună să ţinem secret. Deci ne întâlneam în parcări, dar asta nu este atât de jalnic pe cât pare", povesteşte Victoria Beckham.

Pe acelaşi subiect

Nici mama lui David nu a privit cu ochi buni începutul relației celor doi. Aceasta se temea că atât Victoria cât şi modelingul şi campaniile publicitare care continuau să apară ar putea deveni o distragere pentru fotbalist. "Eram îngrijorați că va pierde tot ceea ce a muncit, pentru că fotbalul era pe primul loc și dintr-o dată nu a mai fost așa", spune Sandra Beckham.

Cel mai dificil moment din carieră

Fostul mare fotbalist vorbeşte deschis şi despre unul dintre cele mai dificile momente din cariera sa - eliminarea de la Mondialul din 1998. David spune că a fost momentul în care s-a simţit foarte singur şi mărturiseşte că nu a mâncat şi nu a dormit zile întregi 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Secretele lui David Beckham: detalii neştiute despre viaţa lui şi a soţiei sale, Victoria. "Ne întâlneam în parcări"