Antena Meniu Search
x

Video Selena Gomez vrea să se retragă complet din muzică. Vedeta a declarat că se simte obosită. Când ar urma să se întâmple

Selena Gomez a anunţat că vrea să se retragă complet din muzică, dar nu înainte de a lansa un ultim album.

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 14:31

Vezi și

Totuşi, fanii pot fi cât de cât liniştiţi şi asta pentru că artista de 31 de ani nu va dispărea din lumina reflectoarelor. Ea îşi va continua cariera de actriţă.

Selena Gomez vrea să se retragă complet din muzică

În podcastul "Smartless", vedeta internaţională a declarat că se simte obosită şi are nevoie de mai multă relaxare. Ultimul său album "Rare" a fost lansat în 2020, iar în ultimii ani, vedeta Disney a participat la mai multe emisiuni TV şi filme, în timp ce făcea şi muzică.

În ciuda faptului că a avut succes şi pe plan muzical, Selena Gomez nu a mai făcut turnee din 2016, atunci când a abandonat spectacolele la jumătatea turneului, din cauza problemelor de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Selena Gomez vrea să se retragă complet din muzică. Vedeta a declarat că se simte obosită. Când ar urma să se întâmple