Antena Meniu Search
x

Video Show total în finala Superbowl 2024. Usher a susţinut concertul din cel mai aşteptat moment al serii. Şi-a făcut apariţia așezat pe un tron

Cel mai mare spectacol sportiv din Statele Unite a avut loc aseară în Las Vegas. SuperBowl, finala campionatului de fotbal american, a oferit un show total. Concertul din pauză a fost susţinut de Usher. Vedetele din tribune, printre care s-a aflat şi cea mai premiată artistă a momentului, Taylor Swift, au atras atenţia la fel de mult ca jocul încrâncenat de pe teren. 

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 20:14

Vezi și

Cel mai aşteptat moment, concertul de la pauza Super Bowl, a fost susţinut anul acesta de Usher, câștigătorul a nu mai puţin de opt premii Grammy. Artistul şi-a făcut apariţia așezat pe un tron, alături de o fanfară și de o mulțime uriaşă de dansatori şi acrobaţi din Vegas. 

În tribune, au fost zeci de staruri

Gwen Stefani, Paul McCarthy, Lady Gaga sau Justin Bieber NU au lipsit de la eveniment. Toţi ochii au fost însă pe Taylor Swift. Cântăreaţa este iubita fotbalistului Travis Kelce, care a fost pe teren. Artista momentului la nivel mondial a fost însoţită de buna sa prietenă, actriţa Blake Lively. Orice mișcare a lor a fost surprinsă de camerele de filmat.

Americanii sunt însă de părere că Duelul vedetelor a fost câştigat de Beyonce, care a anunţat în timpul finalei că lansează un nou album cu puternice influenţe country. Superbowl nu este însă doar punctul culminant al unui sezon sportiv, ci şi cea mai importantă zi pe piata de publicitate. Anul acesta, 30 de secunde au fost plătite cu şapte milioane de dolari, iar asta a convins un număr mare de staruri de la Hollywood să apară în spoturile publicitare.

Una dintre preferatele internauţilor a fost cea în care actorul Ben Affleck a încercat s-o impresioneze pe soţia sa Jeniffer Lopez cu mişcările sale de dans. Cel mai scump meci de pe planetă a fost pierdut de San Francisco 49-ers. După multe răsturnări de situaţie, jucătorii de la Kansas City Chiefs şi-au apărat titlul şi au plecat acasă cu trofeul Vince Lombardi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Show total în finala Superbowl 2024. Usher a susţinut concertul din cel mai aşteptat moment al serii. Şi-a făcut apariţia așezat pe un tron