Antena Meniu Search
x

Taylor Swift a fost desemnată artista anului la American Music Awards: ''Este incredibil că încă mai fac asta și că încă vă pasă''

Superstarul pop Taylor Swift a obținut duminică cea mai prestigioasă distincție la American Music Awards, când a fost desemnată artista anului la cea mai mare ceremonie din lume, care își desemnează câștigătorii prin votul fanilor, scrie Reuters.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 08:09

Taylor Swift, desemnată artista anului la American Music Awards
Taylor Swift, desemnată artista anului la American Music Awards - Profimedia Images

Cântăreața melodiei „Anti-Hero” le-a mulțumit celor care au votat-o pentru că au susținut-o după ce a lansat patru albume noi și două reînregistrări în ultimii trei ani. ''Nu pot să exprim cât de incredibil este pentru mine faptul că încă mai fac asta și că încă vă pasă'', a spus ea pe scena de la gala de decernare a premiilor din Los Angeles.

Taylor Swift a triumfat în fața unor nume precun Beyonce sau Harry Styles

Anterior, reînregistrarea discului „Red” din 2012 a lui Swift a luat trofeul pentru albumul pop preferat. Cântăreața în vârstă de 32 de ani a realizat noi versiuni ale albumelor din trecut, după o dispută cu fosta ei casă de discuri. ''Nu pot să vă spun cât de mult înseamnă pentru mine albumele mele reînregistrate, dar nu m-am așteptat sau nu am presupus niciodată că ar însemna ceva pentru voi'', a spus ea.

Swift nu a menționat controversa de săptămâna trecută legată de vânzările Ticketmaster pentru viitorul ei turneu, care au fost pline de erori și au determinat compania să-și ceară scuze față de ea. La categoria artistul anului, Swift a triumfat în fața unor nume precun Beyonce, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele și Bad Bunny.

Cântăreața Pink a deschis gala de premiere dansând și cântând pe patine cu rotile pe melodia sa optimistă „Never Gonna Not Dance Again”. Comediantul și gazda Wayne Brady a cântat rap în monologul său. „Nimeni nu va fi pălmuit în seara asta”, a glumit Brady, făcând referire la infamul atac al lui Will Smith asupra lui Chris Rock la Oscaruri.

Dove Cameron, o fostă actriță de la Disney Channel, care a ajuns anul acesta în topurile Billboard cu single-ul pop „Boyfriend”, a obținut primul trofeu al serii cu victoria pentru cel mai bun artist debutant. Machine Gun Kelly, purtând un costum mov cu țepi lungi argintii, a fost desemnat artistul rock preferat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Taylor Swift a fost desemnată artista anului la American Music Awards: ''Este incredibil că încă mai fac asta și că încă vă pasă''