Antena Meniu Search
x

Video Tendinţe pentru toamnă: Se poartă culorile puternice, pe măsura personalităţii

Gata cu vara şi cu acel look fresh. Începe toamna, trebuie să ne schimbăm stilul. Pot fi transformări line sau, de ce nu, spectaculoase. Echipa Observator a trecut din nou pragul salonului de înfrumuseţare. Poate, cine ştie, vă inspiră şi vă dau curaj pentru un look nou, mai îndrăzneţ. Îndrăzneaţă este şi transformarea pe care specialiştii au realizat-o. O vedeţi în materialul următor. 

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 13:12

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

ADRIAN PERJOVSCHI, hairstylist: Bine te-am regăsit!  Începem un nou sezon de transformări radicale. Haideţi să vedem ce am pregătit împreună cu echipa mea.

 BOGDAN, hairstylist: Am optat pentru un blond-somon, un strawberry blonde, cu inserţii colorate şi am zis că s ar potrivi foarte bine cu personalitatea Ioanei un strop de magenta, tunsoarea de asemenea o reprezintă. 

MĂDĂ PETCU, make up artist: Am ales să îi fac un machiaj inspirat de festivaluri, pe pleoape am folosit nuanţe de albastru, în combinaţie cu orange, iar pe buze am folosit o nuanţă  de nude, care să vină în completarea ochilor. 

LUCY FAUR, fashion stylist: Schimbarea din zona de beauty a fost, desigur, pe măsura aşteptărilor sale, iar pe vestimentaţie vom tempera puţin situaţia, ca să punem în valoare această transformare spectaculoasă.

IOANA, model: A fost, într-adevăr, o zi lungă, dar a fost demenţială. 03.33 Foarte multă muncă, foarte multă distracţie!

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Tendinţe pentru toamnă: Se poartă culorile puternice, pe măsura personalităţii