Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tina Olari, tânăra care a îmbrăcat cele mai frumoase femei din lume. S-a întors în ţară pentru a împărăşi tinerelor secretele eleganţei

O româncă recunoscută internaţional pentru faptul că a îmbrăcat cele mai frumoase femei din lume s-a întors în ţară pentru a preda lecţia eleganţei mai departe. Zeci de tinere care visează la o carieră în modeling trec acum prin mâinile ei. Tina Olari este designerul și creatorul unei rochii care a intrat în istorie. Cu ea, Spania a câştigat pentru prima dată titlul de Miss World. 

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 15:25

Educaţie în eleganţă. Este ceea ce încurajează Tina Olari. După ce a îmbrăcat cocurente care au participat la cele mai importante concursuri de modeling din lume, acum, designerul a pus bazele unei şcoli de modeling, în Bistriţa, unde să împărătăşească eleganţa şi rafinamentul viitoarelor modele.

"Aveam 9 ani, când am făcut prima fustă roşie, am tăiat rochia mamei mele. Mereu mi-a plăcut tot ce e legat de fashion, de a crea, practic ţine de creaţie, de artă. Am început ca Tina Style, în Barcelona am devenit Tina Olar. Am avut cinci ani activitatea la Barcelona de unde au venit şi anumite titluri şi recunoaştere", spune Tina Olari, designer vestimentar. 

Cel mai important moment din carieră a fost când s-a ocupat de imaginea câştigătoarei Miss World 2015.

Vezi și

"Practic, în istoria Spaniei, până atunci nu a câştigat nimeni un titlu modial de frumuseţe şi iată că, datorită unei românce, nu doar că i+am creat toate ţinutele pentru cele trei concursuri, dar am şi pregătit o. Am mai creat pentru reprezentanta Chinei, pentru concursul de Miss Global, Miss Supranaţional, românca noastră din Arad a mai câştigat cu ţinuta mea", povesteşte Tina Olari, designer vestimentar. 

Tina vrea să pregătească generaţii noi de designeri vestimentari

Apreciată internaţional, Tina a decis să se întoarcă însă în ţară şi să pregătească noi generaţii de modele. 

"Am ales acest curs deoarece am văzut că prevede mai multe aspecte, nu e vorba doar de modeling. O să învăţăm şi despre o dietă sănătoasă, sfaturi despre păr.

Am ales-o pe doamna Tina pentru că mă inspiră foarte multă încredere şi foarte multă stimă de sine.

E foarte frumos, am nişte emoţii şi am avut nişte emoţii şi la şedinţa foto, dar îmi place. Mi-a plăcut tot timpul de Tina, cum arată, cum se comportă şi tot despre ea".

"Faptele vorbesc despre tine, nu are rost să te etalezi mai departe pentru că deja ai spus ce ai avut de spus", a concluzionat Tina Olari, designer vestimentar. 

Tot acasă a ajuns şi rochia spectaculoasă care a îmbrăcat-o pe Miss World 2015. Creaţia a fost expusă la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Entertainment » Tina Olari, tânăra care a îmbrăcat cele mai frumoase femei din lume. S-a întors în ţară pentru a împărăşi tinerelor secretele eleganţei