Antena Meniu Search
x

Tom Cruise, mereu la înălţime. Actorul a zburat deasupra Africii de Sud, în timpul filmărilor

Tom Cruise nu se dezminte. A mulţumit într-un mod periculos de nonconformist fanilor care au făcut din Top Gun Maverick un succes de miliarde. Celebrul actor s-a urcat în avion şi a pus la cale o cascadorie impresionantă, moment în care a urat sărbători fericite tuturor celor care l-au urmărit cu sufletul la gură. 

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 20:47

Vezi și

Relaxat şi neînfricat. Aşa apare Tom Cruise în cel mai recent videoclip înregistrat deasupra Africii de Sud, în timpul filmărilor pentru "Mission Impossible: Dead Reckoning". Doar cu paraşuta în spate şi fără cască de protecţie, actorul le-a mulţumit fanilor pentru că au mers în cinematografe în număr atât de mare ca să vadă "Top Gun: Maverick". Filmul apărut anul acesta este în topul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, aproape un miliard şi jumătate de dolari. 

Tom Cruise este recunoscut pentru faptul că îşi face singur cascadoriile periculoase în toate filmele în care joacă. Printre cele mai spectaculoase scene din carieră se numără cea în care este, la propriu, agăţat de un avion sau momentul în care escaladează Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Acum, a vrut să le ureze ureze fanilor sărbători fericite de la înălţime. 

"Trebuie să mă întorc la muncă, chiar trebuie să filmăm scena asta. Să aveţi sărbători fericite! Ne vedem la film", a spus Tom Cruise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Tom Cruise, mereu la înălţime. Actorul a zburat deasupra Africii de Sud, în timpul filmărilor