Antena Meniu Search
x

Tom Hanks, două premii la Zmeura de Aur. Filmul "Blonde" a fost desemnat cel mai prost film al anului

De două ori câştigător al premiului Oscar, Tom Hanks, şi-a adăugat, sâmbătă,două premii mult mai puţin dorite, după ce a obţinut Zmeura de Aur 2022 (Razzies Awards), premiile care recompensează cele mai slabe producţii din industrie, la două categorii.

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 21:18

Vezi și

Astfel, el a obţinut Zmeura de Aur pentru cea mai proastă interpretare a unui actor în rol secundar pentru rolul colonelului Tom Parker, impresarul lui Elvis Presley în filmul biografic dedicat regelui rock and roll-ului.

Tom Hanks, împreună cu „faţa lui încărcată de latex (şi accent ridicol)”, a câştigat şi la categoria „cel mai prost cuplu de pe ecran” la premiile Zmeura de Aur. Totuşi, actorul a evitat "victoria" la categoria cel mai prost actor al anului – pentru care fusese şi el nominalizat. Rolul său în remake-ul Disney al lui Pinocchio, unde îl interpretează pe Gepetto, a fost considerat mai puţin prost decât cel al lui Jared Leto în Morbius.

Cel mai prost film al anului

Titlul de „cel mai prost film” a revenit peliculei biografice despre Marilyn Monroe "Blonde".

Nominalizările de anul acesta au fost controversate, după ce Ryan Kiera Armstrong, de doar 12 ani, a fost nominalizată la categoria cea mai proastă interpretare feminină pentru rolul din “Firestarter”. După critici în mediul online, organizatorii şi-au cerut scuze şi au introdus o limită de vârstă de 18 ani pentru nominalizările viitoare, potrivit News. Organizatorii s-au pus pe buletinul de vot, înlocuindu-o pe Armstrong, şi au câştigat. În videoclipul de premiere, „Razz Berry” a spus „Până la următoarea noastră greşeală, noroc!”.

Premiul pentru cea mai proastă interpretare a unei actriţe într-un rol secundar i-a revenit acrtiţei Adria Arjona, pentru “Morbius”.

Alte premii acordate la Zmeura de Aur 2023

  • Cel mai prost remake - “Disney’s Pinocchio”;
  • Cel mai prost regizor -  Colson Baker (aka Machine Gun Kelly) & Mod Sun, “Good Mourning”
  • Cel mai prost scenariu - “Blonde” / Written for the Screen by Andrew Dominik, Adapted from the “Bio-Novel” by Joyce Carol Oates.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Tom Hanks, două premii la Zmeura de Aur. Filmul "Blonde" a fost desemnat cel mai prost film al anului