Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Trailerul filmului Mica Sirenă, peste 2 milioane de dislike-uri. Contestatarii, acuzaţi de rasism din cauza comentariilor la adresa interpretei lui Ariel

Scandal între cinefili. Teaser-ul filmului Mica Sirenă a primit un număr record de dislike-uri pentru că personajul principal este interpretat de o actriţă de culoare. Raspunsul nu a întârziat să apară: contestatarii sunt acuzaţi de rasism, iar pe mai multe platforme nu mai pot fi publicate comentarii.

de Redactia Observator

la 15.09.2022 , 20:36

În doar două zile, trailerul la Mica Sirenă a adunat aproape 2 milioane de dislike-uri. Cei mai mulţi sunt nemulţumiţi de faptul că Ariel este interpretată de Halle Bailey, o actriţă de culoare, spun că această alegere a producătorilor nu respectă povestea originală sau că se obişnuiseră ca Mica Sirenă să fie o fată cu pielea albă şi părul roşu aprins ca în producţia din 1989.

"Mica Sirenă este una dintre poveştile mele favorite. Nu vreau să îi văd cum o strică", a scris un fan.

Mesajele au fost atât de dure atât la adresa producţiei, cât şi a actriţei principale, încât moderatorii de pe mai multe platforme de social media au blocat optiunea care permite postarea comenatiilor. Sunt însă la fel de mulţi cinefili care îi iau apărea actriţei sau îi ironizează pe nemulţumiţi.

Vezi și

"Oamenii sunt supăraţi că Mica Sirenă este de culoare? Fata care este, de asemenea, un peşte? Care locuieşte sub ocean? Al cărei prieten este un crab vorbitor?"

"Dacă eşti supărat pe faptul că Mica Sirenă este de culoare, eşti rasist. Punct", au scris alţi fani pe reţelele de socializare.

În ciuda certurilor din online, cei mici, au fost încântaţi că o vor vedea pe Mica Sirenă pe marile ecrane. Alături de Bailey, în film vor juca şi alte celebrităţi de la Hollywood, precum Jonah King, Jacob Tremblay sau Daveed Diggs.

Halle Bailey, actriţă: Cred că ceea ce este frumos la filmul nostru este faptul că ne-am adaptat vremurilor curente.

Rob Marshall, regizor: Cred că are bucuria şi amuzamentul şi toate astea. Dar are, totodată, şi o poveste profundă.

Până la premiera filmului, oamenii trebuie, însă, să mai aştepte. "Mica Sirenă" va apărea în cinematografe din 26 mai 2023.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Entertainment » Trailerul filmului Mica Sirenă, peste 2 milioane de dislike-uri. Contestatarii, acuzaţi de rasism din cauza comentariilor la adresa interpretei lui Ariel