Antena Meniu Search
x

Video UNTOLD 2023. Ava Max şi Bebe Rexha, premieră pe scena din România. Zeci de mii de oameni din toată lumea în prima noapte de festival

A început cel mai mare festival din România. Untold și-a deschis porțile aseară pentru zecile de mii de oameni nerăbdători să trăiască din nou experiență magică de la Cluj. Cluj Arena a fost neîncăpătoare, atât pentru români cât și pentru cei veniți de departe, iar pe scenă au urcat artiști de renume, aflați pentru prima oară în România. 

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 09:18

Magia în Cluj-Napoca a început încă de dinainte de apusul soarelui, când pe scena principală a urcat artista Ava Max. Punctul culminant al serii a fost concertul cântăreţei americane Bebe Rexha, aflată pentru prima dată în aceasta parte a Europei.

Cele mai noi şi cunoscute hituri au fost cântate la unison de un stadion întreg. Surprinzător a fost momentul în care un fan a urcat pe scena şi a dansat alături de artistă. 

Participant: Am aşteptat tot anul evenimentul, am venit în fiecare an. 

Participant: Mi se pare că e cel mai fain festival din România.

Pe acelaşi subiect

Deschiderea oficială s-a petrecut pe momentul artistului ALOK

Ceremonia oficială de deschidere a avut loc puţin după ora 1 noaptea, în timpul momentului artistului ALOK. 

Participant: Suntem din Italia. Aceasta este a doua oară când venim. Ne simţim minunat. Este cel mai bun vibe. Iubim să venim aici în fiecare an.   

Participant: E cel mai mişto feeling din toată lumea. 

Distracţia continuă şi astăzi, când publicul va fi în delir după ce vor urca pe scenă cei de la Imagine Dragons, aflaţi în premieră în Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Entertainment » UNTOLD 2023. Ava Max şi Bebe Rexha, premieră pe scena din România. Zeci de mii de oameni din toată lumea în prima noapte de festival