Antena Meniu Search
x

128 de ani de închisoare pentru fraţii Săndulache, liderii unei reţele de prostituţie în Spania: "Îi dau foc bunicii tale!"

Liderii clanului Săndulache, fraţii Cristian şi Sebastian, au ajuns în faţa judecătorilor din Spania şi au ascultat depoziţiile victimelor lor, femei obligate să facă parte dintr-o reţea de prostituţie. Cei doi au aflat şi ce pedeapsă a cerut procurorul pentru faptele lor:    128 de ani de închisoare.

Liderii clanului Săndulache, fraţii Cristian şi Sebastian, au ajuns în faţa judecătorilor din Spania şi au ascultat depoziţiile victimelor lor, femei obligate să facă parte dintr-o reţea de prostituţie. Cei doi au aflat şi ce pedeapsă a cerut procurorul pentru faptele lor: 128 de ani de închisoare.

Cei doi fraţi, care conduceau o întreagă organizaţie criminală în Asturia, Spania, au reuşit să facă un profit de 1,7 milioane de euro din traficarea de tinere din România şi obligarea lor să se prostitueze în cluburi din zona Oviedo.

A.una dintre martorele acuzării a povestit în faţa judecătorului din Ovideo cum iubitul ei a convins-o să se mute în Spania, la Oviedo, unde urma să lucreze într-un restaurant. După o săptămână de când ajunseseră în Spania iubitul a spus că se întoarce pentru câteva zile în România. Rămasă singură, fata a fost obligată de cei doi fraţi să se prostitueze. Ameninţată chiar cu moartea, fata spune că era obligată să spună că e iubita unuia dintre capii reţelei, Sebastian Săndulache.

Fata a fost forţată să se prostitueze chiar şi după ce a rămas însărcinată, iar la 4 luni a fost obligată să avorteze. Ea a povestit cum trăiau toate victimele clanului Săndulache în aceeaşi casă, controlată de oamenii celor doi fraţi, care le ţineau încuiate, iar afară ieşeau doar însoţite, ca nu cumva să fugă.

"Trebuia să dau mesaj din două în două ore, când eram la club. Şi dacă nu reuşeam să aduc cel puţin 200 de euro pe noapte, eram bătută. Mi-au spus că o vor aduce şi pe sora mea mai mică să se prostitueze şi pe bunica o vor arde. Ştiau că sunt persoanele la care ţin cel mai mult.", a fost declaraţia femeii în faţa instanţei.

Alături de fraţii Săndulache alţi patru români sunt judecaţi în acest proces, care ar fi trebuit să înceapă în februarie, dar din cauza unei erori judiciare a fost amânat până în iunie. La termenul din vară, fraţii Săndulache au obţinut o nouă amânare, astfel că abia acum a fost prima audiere a victimelor.

Toţi cei şase români sunt acuzaţi de apartenenţă la o organizaţie de trafic de persoane, exploatare sexuală, sechestrare şi alte violenţe, în plus cei doi fraţi având şi calitate de şefi ai acestei organizaţii. Pentru ei, procurorul a cerut 128 de ani de închisoare, pedeapsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » 128 de ani de închisoare pentru fraţii Săndulache, liderii unei reţele de prostituţie în Spania: "Îi dau foc bunicii tale!"