Meniu
Search
x

150 de percheziţii în judeţe din sudul şi vestul ţării. Acţiunea vizează destructurarea unor grupări infracţionale protejate de poliţişti

Procurori DIICOT şi ofiţeri DGA fac 150 de percheziţii miercuri dimineaţă, acţiunea vizând destructurarea unor grupări infracţionale protejate de poliţişti.

De Redactia Observator la 30.06.2021, 09:19

Timiş şi Mehedinţi sunt printre judeţele în care au loc percheziţii, în Mehedinţi având loc şi la şeful Poliţiei de Frontieră, Sorin Coman, potrivit unor surse din anchetă.

”În această dimineaţă, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţerii DGA efectuează peste 150 de percheziţii în judeţe din sudul şi vestul ţării. Acţiunea vizează destructurarea unor grupări infracţionale care conlucrează în vederea comiterii infracţiunii de contrabandă”, anunţă anchetatorii.

Grupările erau protejate de mai mulţi poliţişti, în schimbul unor sume de bani pe care aceştia le primeau periodic de la lideri. Potrivit unor surse, judeţele Timiş şi Mehedinţi sunt printre cele în care au loc percheziţii. În Timiş, au loc trei percheziţii la Bucovăţ, iar în Mehedinţi ar fi vizată în clusiv locuinţa şefului Poliţiei de Frontieră.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » 150 de percheziţii în judeţe din sudul şi vestul ţării. Acţiunea vizează destructurarea unor grupări infracţionale protejate de poliţişti