Antena Meniu Search
x

220.000 de militari ruşi se află la frontiera cu Ucraina!

Ministrul ucrainean al apărării susţine că numărul militarilor ruşi trimişi la frontiera cu Ucraina îl depăşeşte de câteva ori pe cel al militarilor ucraineni.

Acesta a precizat că efectivul militar al Rusiei, implicat în la frontiera de vest a Ucrainei şi în regiunea Crimeea, este de 220.000 de soldaţi, iar echipamentul acestora este format din 1.800 de tancuri, peste 400 de elicoptere de luptă, 150 de avioane şi 60 de nave maritime. 

Armata rusă îşi arată muşchii. Vladimir Putin a ordonat ca două unităţi militare de trupe aeropurtate să fie verificate, în cadrul acestor aplicaţii urmând să fie antrenaţi peste 4.000 de soldaţi şi 36 de avioane de transport militar, conform deschide.md. 

"Una dintre sarcinile principale ale exerciţiului militar este de a demonstra eficacitatea utilizării desantului tactic şi de paraşutişti în diferite zone şi condiţii", a anunţat reprezentantul serviciului de presă al Ministerului Apărării al Rusiei. 

Manevrele militare se vor încheia pe 14 martie, cu două zile înaintea referendumului privind anexarea regiunii Crimeea de către Rusia!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » 220.000 de militari ruşi se află la frontiera cu Ucraina!