Antena Meniu Search
x

Bilanţ dramatic al protestelor din Piaţa Victoriei. Peste 400 de oameni au avut nevoie de ajutorul medicilor, între care 24 de jandarmi

Peste 400 de oameni, între care 24 de jandarmi au avut nevoie de ajutorul echipajelor medicale, la protestele de vineri seară din Piaţa Victoriei.

Peste 400 de oameni, între care 24 de jandarmi au avut nevoie de ajutorul echipajelor medicale, la protestele de vineri seară din Piaţa Victoriei

Peste 400 de oameni, între care 24 de jandarmi au avut nevoie de ajutorul echipajelor medicale, la protestele de vineri seară din Piaţa Victoriei. Peste 60 de persoane au ajuns la spital, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

În total, 440 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în timpul protestelor violente de la Piaţa Victoriei, 24 din acestea au fost din rândul jandarmilor. 65 de oameni au fost răniţi şi au avut nevoie de spitalizare, între care 9 jandarmi. 

Potrivit unor surse, în această dimineaţă, în spitalele din Bucureşti mai erau internate 10 persoane, dintre care patru la Spitalul Universitare şi şase la Spitalul Floreasca.

Dintre pacienţii internaţi la spitalul Floreasca, patru sunt jandarmi.

Noaptea trecută, la spitalele din Bucureşti au ajuns 85 de persoane, iar în Piaţa Victoriei, echipajele medicalel au asistat 455 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Bilanţ dramatic al protestelor din Piaţa Victoriei. Peste 400 de oameni au avut nevoie de ajutorul medicilor, între care 24 de jandarmi