Antena Meniu Search
x

8.600 de lei furați într-o clipă, după un jaf la o casă de pariuri din Baia Mare

Jaf ca în filme. Un bărbat mascat și înarmat cu un cuțit a reușit să fure în doar câteva minute 8.600 de lei de la o casă de pariuri din Maramureș. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 28.04.2023, 17:04

8.600 de lei furați într-o clipă, după un jaf la o casă de pariuri din Baia Mare

O tânără de 22 de ani, angajată la o casă de pariuri din Baia Mare, a fost atacată de o persoană necunoscută, care, sub amenințarea cuțitului, i-a furat importanta sumă de bani. Din fericire, femeia nu a fost rănită. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea bărbatului.

Ce spun polițiștii 

Astăzi dimineață, la ora 09.48, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați prin apel 112  și, ulterior, prin plângere de către o tânără de 22 de ani, angajată la o casă de pariuri de pe bulevardul Unirii, despre faptul că o persoană necunoscută și mascată, a pătruns în incinta casei de pariuri și, sub amenințarea cu cuțitul, a sustras suma de 8.600 de lei din seiful societății.

Femeia nu a suferit leziuni fizice. În continuare, o echipă complexă de investigare efectuează cercetări pentru identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » 8.600 de lei furați într-o clipă, după un jaf la o casă de pariuri din Baia Mare