Antena Meniu Search
x

9 stații de metrou urmează să fie modernizate în perioada următoare. Vor fi create noi zone de acces pietonal

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că nouă stații de metrou vor fi modernizate: vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier și vor fi amenajate spațiile interioare astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranță și confort pentru călători.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 13:08

9 stații de metrou urmează să fie modernizate în perioada următoare. Vor fi create noi zone de acces pietonal - Shutterstock

„9 stații de metrou vor fi modernizate! În baza unui protocolul semnat, astăzi, de Metrorex și Primăria Sectorului 4 vor fi derulate o serie de proiecte în comun pentru regenerarea urbană a zonelor din jurul stațiilor de metrou de pe raza Sectorului 4”, transmite Sorin Grindeanu.

Noi zone de acces pietonal

El precizează că este vorba despre stațiile Piața Unirii (de pe raza sect. 4), Tineretului, Timpuri Noi, Eroii Revoluției, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Apărătorii Patriei, Dimitrie Leonida și Berceni.

„Astfel, vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier și vor fi amenajate spațiile interioare astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranță și confort pentru călători. Finanțarea activităților de modernizare și reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 4 sau din alte surse legal constituite, după caz. Metrorex va oferi asistență tehnică la elaborarea proiectelor tehnice și pe parcursul derulării lucrărilor”, încheie Grindeanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 9 stații de metrou urmează să fie modernizate în perioada următoare. Vor fi create noi zone de acces pietonal