Al 6-lea român din banda de hoți care a torturat familia italiană, prins în Craiova. Reușise să fugă în țară (Video)

De Cristian Ionescu.
Publicat: 09.10.2018, 18:13.
Actualizat: 11.12.2019, 18:18

Cel de-al 6-lea român al bandei de hoți care a torturat familia italiană din Lanciano a fost prins chiar în România. Marius Adrian Martin, de 34 de ani, reușise să fugă în România după lovitura asupra vilei Martelli. S-a declarat supărat pe colegii săi, pentru că l-au dat pe mâna Poliției.

Marius Adrian Martin a fost prins şi va fi judecat

A fost prins şi Marius Adrian Martin

Observator.tv

Cel de-al 6-lea român al bandei de hoți care a torturat familia italiană din Lanciano a fost prins chiar în România.

Marius Adrian Martin, în vârstă de 34 de ani, reușise să fugă în România după lovitura asupra vilei Martelli. Românul s-a declarat supărat pe colegii săi, pentru că l-au dat pe mâna Poliției.

Marius Adrian Martin făcea parte din banda de hoți care a torturat familia italiană

Citește și:

Marius Adrian Martin, în vârstă de 34 de ani, a fost urmărit și prins cu ajutorul interceptării telefonului mobil. Martin a fost prins pe strada Unirii din centrul orasului, in timp ce se afla la o casa de amanet deținută de vărul sau.

Marius Adrian Martin a fost urmărit și prins de Poliția română, împreună cu forțele de investigație italiene, anunță și presa italiană.

Potrivit anchetatorilor procuraturii Lanciano, Marius ar fi al șaselea membru al bandei de tâlhari români care a atacat vila lui Carlo Martelli și Niva Bazzan pe 23 septembrie, bătând sălbatic pe cei doi soți și mutilând femeia, tăindu-u urechea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.