Antena Meniu Search
x

Video A dat mită ca să intre la examenul auto fără programare. Tânărul grăbit din Olt s-a ales cu dosar penal

Dai un ban, dar stai în faţă. Aşa a gândit un tânăr din Olt, care a încercat să dea mită pentru a intra la proba teoretică de obţinere a permisului de conducere, deşi nu avea programare.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 13.08.2022, 09:40

Shutterstock Vezi și

În loc să îşi rezolve problema, candidatul grăbit să intre în examen şi-a atras pe cap una şi mai mare, şi anume, a aflat că nu toţi angajaţii de la permise şi înmatriculări sunt dispuşi să încalce legea pentru o sumă de bani.

A dat mită ca să intre la examen fără programare

Concret, pe 9 august, ofiţerul responsabil cu supravegherea probei teoretice pentru obţinerea permisului de conducere din Olt a fost abordat de o persoană, care i-a spus că, deşi nu are programare insistă ca şi ea să intre în examen în ziua respectivă. 

I-a înmânat mai apoi ofiţerului de poliţie un dosar, în care a pus şi o sumă de bani. Când a văzut însă asta, poliţistul a sunat la Direcţia Generală Anticorupţie, iar procurorii au decis să organizeze un flagrant în aceeaşi zi.

Candidatul a fost prins în fapt, iar acum s-a ales cu un dosar penal pentru dare de mită, iar împotriva sa s-a dispus şi controlul judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A dat mită ca să intre la examenul auto fără programare. Tânărul grăbit din Olt s-a ales cu dosar penal