Antena Meniu Search
x

Video A devenit eroina mamei sale sunând la 112. O fetiţă de 12 ani din Constanţa şi-a salvat mama, care fusese înjunghiată de fostul iubit

O femeie de 28 de ani din Constanţa a fost salvată din mâinile fostului iubit de fiica ei, de 12 ani. Copila a sunat la 112 după ce femeia a fost înjunghiată de individul dezlănțuit. Cu ultimele puteri, mama a reuşit s-o îndrume pe fată să cheme ajutoare. Asta cu toate că şi fetiţa era rănită.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 17:17

Vezi și

Copila şi-a ajutat mama chiar înainte ca aceasta să-şi piardă conștiența din cauza loviturilor de cuţit primite. Atacatorul a fost prins de oamenii legii și ulterior arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă la omor. 

"Viaţa femeii a fost salvată întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale", au transmis magistrații constănțeni.   

Femeia din Constanța, la un pas de moarte

"După ce concubina îl părăsise şi se mutase cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa, la data de 21 februarie 2022, în jurul orei 08.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde după ce fosta concubină a refuzat să se întoarcă la el, a atacat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare", susțin procurorii.  

Loviturile i-au provocat victimei plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secţionarea pachetelor vasculo-nervoase şi a planurilor musculo-tendinoase, viaţa ei fiind pusă în primejdie ca urmare a şocului hemoragic.  

Medicii au estimat preliminar un număr de 95-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea persoanei vătămate, cu menţiunea că, pentru aprecierea asupra unor eventuale alte consecinţe grave (cum ar fi invaliditatea), cea în cauză necesită reexaminare medico-legală după 6-12 luni de la evenimentul traumatic.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A devenit eroina mamei sale sunând la 112. O fetiţă de 12 ani din Constanţa şi-a salvat mama, care fusese înjunghiată de fostul iubit