Antena Meniu Search
x

Video A fost finalizat unul dintre cele două şantiere de pe DN1. Traficul rămâne în continuare o provocare pentru şoferi

Drumul Naţional 1, principalul traseu către munte, a fost un coşmar în această perioadă pentru şoferi. Pe lângă deja clasicele ambuteiajele ce se formează pe DN1, două şantiere au crescut timpii de aşteptare şi au pus la grea încercare răbdarea şoferilor. Unul a fost finalizat, al doilea mai are de aşteptat.

de Redactia Observator

la 04.10.2021, 07:51

Vezi și

Ieri, de la primele ore ale dimineţii, drumarii s-au pus pe treabă. Şantierele de pe Drumul Naţional 1 au transformat însă traficul rutier într-un coşmar. 

Robert Elekes, purtător de cuvânt DRDP Braşov: "Am luat hotărârea de a face această asfaltare duminică, cu toate că sunt valori crescute de trafic. Măcar şoferii care se vor întoarce de seară spre Bucureşti sau vor veni dinspre Bucureşti spre Braşov să beneficieze de un strat de asfalt nou nouţ şi fără restricţii de trafic"

Nervii şoferului puşi la încercare

Reparațiile au durat exact două săptămâni cu toate că au fost destul de complexe și au presupus refacerea hidroizolației de pe suprastructura podului și schimbarea straturilor de asfalt. Au vrut să termine cât mai repede reparaţiile, pentru că se apropie sezonul de iarnă.

Robert Elekes, purtător de cuvânt DRDP Braşov: "Am aplicat în acest sens chiar şi nişte tehnologii mai noi, mai ales în ceea ce priveşte hidroizolaţia. Sperăm că de acum încolo toţi participanţii la trafic vor beneficia de condiţii sigure şi confortabile de trafic în această zonă"

Însă pentru podul de la Azuga, turiştii mai au de aşteptat. Acesta ar trebui finalizat abia în luna decembrie. Din pricina celor două şantiere, timpii de deplasare s-au dublat şi chiar s-au triplat în ultimele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A fost finalizat unul dintre cele două şantiere de pe DN1. Traficul rămâne în continuare o provocare pentru şoferi