Antena Meniu Search
x

Video A fost prins suspectul în cazul bărbatului găsit mort şi fără acte pe un drum din Dolj. Poliţiştii au urmărit imagini de pe camerele video din zonă

Au fost căutări de amploare în judeţul Dolj, după ce un bărbat de 48 de ani, aparent victima unui accident rutier, a fost găsit fără suflare şi fără acte pe un drum naţional. După 24 de ore, poliţiştii au reţinut şi un suspect: un tânăr de 21 de ani. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 03.10.2022, 15:23

Vezi și

Camerele de supraveghere sunt cele care i-au ajutat pe oamenii legii să identifice făptașul. Aceștia au vizualizat sute de ore de înregistrări de pe camerele de supraveghere a traficului sau camere private, atât din comuna Călărași, acolo unde s-a produs teribilul accident, cât și din comunele învecinate.

Șoferul vinovat a fost identificat și reținut 

De altfel, aveau deja indicii despre autoturismul implicat în accident. Fusese surprins pe o cameră de supraveghere la câteva momente după impact, iar la locul accidentului, oamenii legii au găsit și o siglă, după ce șoferul, în urma impactului, a pierdut sigla. Au identifcat așadar șoferul. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din comuna Bistreț.

Acesta și-a recunoscut fapta și a spus că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat și nu a știut cum să acționeze. Ancheta s-a desfășurat sub presine publică, asta după ce chiar primarul localități Călărași a publicat fotografii de la locul accidentului. Victima se vedea, a fost găsită într-o baltă de sânge și lăsa acolo fără suflare, iar primarul făcea apel pe Facebook pentru identificarea făptașului. Pe numele acestuia s-a deschis dosar penal pentru trei infracțiuni: ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului și distrugerea sau modificarea probelor în anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A fost prins suspectul în cazul bărbatului găsit mort şi fără acte pe un drum din Dolj. Poliţiştii au urmărit imagini de pe camerele video din zonă