Antena Meniu Search
x

Bătaie generală la derby-ul Ligii 2 de fotbal, din capitala Banatului! Suporterii şi-au cărat pumni şi picioare în tribune (VIDEO)

În pauza meciului dintre ASU Poli Timişoara - UTA Arad, suporterii echipelor rivale s-au luat la bătaie! Întreg scandalul a fost filmat.

Vezi și

În pauza meciului dintre ASU Poli Timişoara - UTA Arad, suporterii echipelor rivale s-au luat la bătaie! Întreg scandalul a fost filmat. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Ultraşii arădeni au rupt gardul dinspre tribuna a doua şi s-au îndreptat către sectorul suporterii echipei adverse. Minute bune, cele două tabere şi-au împărţit pumni şi picioare, timp în care mai mulţi fani au fost răniţi.

Jandarmii au intervenit în forţă şi au evacuat ambele galerii. Repriza a doua a început cu cinci minute întârziere. Meciul a fost câştigat de timişoreni cu scorul de 2 la 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bătaie generală la derby-ul Ligii 2 de fotbal, din capitala Banatului! Suporterii şi-au cărat pumni şi picioare în tribune (VIDEO)