Antena Meniu Search
x

O femeie de 65 de ani a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă adâncă din Sinaia!

ra singură în maşină când a derapat şi a pierdut controlul volanului, iar autoturismul i s-a oprit în curtea unei familii.

Vezi și

Este vorba despre o femeie de 65 de ani care, ieri după-amiază, s-a răsturnat cu maşina mai bine de 20 de metri într-o râpă abruptă la ieşire din staţiunea Sinaia. Era singură în maşină când a derapat şi a pierdut controlul volanului, iar autoturismul i s-a oprit în curtea unei familii. Oamenii au sunat de urgenţă la 112. Femeia a fost scoasă din maşină de pompieri, însă ca prin minune s-a ales doar cu câteva răni uşoare şi a refuzat tranportul la spital.

Accident rutier spectaculos la Sinaia, după ce o femeie aflată la volanul unui autoturism, a derapat și s-a răsturnat mai bine de 20 de metri într-o râpă aflată pe marginea șoselei.

Incidentul s-a produs la ieșire din Sinaia spre Bușteni, iar martorii spun că în zonă s-au produs mai multe accidente asemănătoare din cauza șoferilor care nu adaptează viteza la condițiile de mers pe carosabil umed.

La locul accidentului au sosit echipajele de la descarcerare și Ambulanță care au acordat victimei încarcerate, primul ajutor. Oamenii din zonă spun că stau cu teamă, mai ales când șoseua este udă iar șoferii gonesc pe șosea. 

Femeia în vârstă de 65 de ani s-a ales cu mai multe traumatisme minore, aceasta refuzând transferul la spital pentru îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O femeie de 65 de ani a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă adâncă din Sinaia!