Antena Meniu Search
x

A început montarea decoraţiunilor de Crăciun în Bucureşti. Nicuşor Dan: Vom cheltui cu 8 milioane de lei mai puţin

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a început montarea decoraţiunilor de Crăciun, urmând să fie folosite cele existente, care vor fi amplasate doar în zona centrală a Bucureştiului.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 22:11

"Am început montarea decoraţiunilor de Crăciun în Bucureşti. Primele luminiţe au fost montate în Piaţa Constituţiei, urmând să le instalăm pe toate până la sfârşitul lui noiembrie", a scris Nicuşor Dan pe Facebook, joi seară.

Vor fi folosite decoraţiunile existente

"Vom folosi decoraţiunile pe care le avem deja şi ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a oraşului. O operaţiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei. Pregătim şi alte surprize de sărbători – tot cu cheltuieli reduse din partea PMB, dar cu implicarea mai puternică a agenţilor economici privaţi", a adăugat primarul general al Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A început montarea decoraţiunilor de Crăciun în Bucureşti. Nicuşor Dan: Vom cheltui cu 8 milioane de lei mai puţin