Antena Meniu Search
x

A luat-o la vale maşina, după ce şoferul nu a tras frâna de mână pentru că stătea pe telefon. O femeie de 34 de ani a ajuns la spital

O femeie de 34 de ani a fost lovită, joi dimineața, într-o parcare din Avrig, județul Sibiu, de o mașină al cărei șofer stătea pe telefon și nu a asigurat mașina care a pornit și a mers cu spatele circa 10 metri.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 13:34

- Shutterstock

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc în Piața Gheorghe Lazăr din orașul Avrig. Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 74 de ani a parcat în piață și a rămas la volan folosind telefonul mobil, cu motorul oprit.

„Din cauza faptului că bărbatul nu a acționat frâna de ajutor și nici nu a cuplat într-o treaptă de viteză inferioară, autoturismul s-a pus în mișcare cu spatele pe o distanță de aproximativ 10 metri după care a lovit o femeie aflată în spatele mașinii acesteia, parcate”, susțin polițiștii, potrivit Mediafax.

Conform ISU Sibiu, femeia a suferit o fractură de picior și a fost transportată de urgentă la UPU Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A luat-o la vale maşina, după ce şoferul nu a tras frâna de mână pentru că stătea pe telefon. O femeie de 34 de ani a ajuns la spital