Antena Meniu Search
x

A murit bărbatul împuşcat de poliţişti, în Gorj. Îi atacase cu o furcă şi pusese câinele pe ei

A murit bărbatul împuşcat de poliţişti, în Gorj. Îi atacase cu o furcă şi pusese câinele pe ei, după ce făcuse scandal în curtea cumnatului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.09.2019, 13:22

Bărbat mort, împuşcat de poliţişti
A murit bărbatul împuşcat de poliţişti, în Gorj. Îi atacase cu o furcă şi pusese câinele pe ei - Captură video

A murit bărbatul împuşcat de poliţişti, în Gorj. Îi atacase cu o furcă şi pusese câinele pe ei, după ce făcuse scandal în curtea cumnatului.

Bărbatul de 40 de ani care a fost împuşcat de poliţişti duminică, la Bolboși, a murit în spitalul din Craiova, unde a fost internat cu mai multe răni în piept şi abdomen. 

Doi poliţişti chemaţi să calmeze un bărbat care îşi ameninţase familia cu moartea, au fost atacaţi de agresor cu o furcă, după ce individul le-a distrus şi maşina. Apoi a încercat sa pună câinele pe ei. Pentru că bărbatul devenea tot mai furios, agenţii au fost nevoiţi să se apere cu focuri de armă şi l-au rănit.

Trei gloanţe l-au lovit pe bărbat, apoi poliţiştii au chemat o ambulanţă. 

Pe acelaşi subiect

"Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză a adresat amenințări cu moartea agenților de poliție, a asmuțit un câine asupra acestora și a distrus parbrizul și caroseria autoturismului din dotarea organelor de poliție.

Cu toate că doi agenți de poliție i-au solicitat în mod repetat ca acesta să înceteze activitatea infracțională, acesta nu s-a conformat. Inițial, au efectuat foc în plan vertical pentru a înceta activitatea infracțională.

Nu s-a conformat, iar când s-a îndreptat amenințător cu o furcă ce o avea asupra lui spre un agent de poliție ambii agenți au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, provocându-i plăgi prin împușcare.", a declarat, procurorul Constantin Stică, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A murit bărbatul împuşcat de poliţişti, în Gorj. Îi atacase cu o furcă şi pusese câinele pe ei