Antena Meniu Search
x

Video A murit femeia care căzuse într-o groapă uriaşă, la Craiova. Evaluată iniţial doar cu zgârieturi, bătrâna avea nenumărate fracturi

O bătrână în vârstă de 92 de ani a fost scoasă dintr-o groapă uriaşă la Craiova, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut în ea. Evaluată iniţial doar cu escoriaţii la nivelul feţei, bătrâna a murit la spital, în aceeaşi zi.

de Redactia Observator

la 15.04.2021, 19:19

Vezi și

Bătrână moartă la Craiova, după ce a căzut într-o groapă

O femeie în vârstă de 92 de ani se deplasa pe strada Calea București din Craiova. Ea mergea spre casă, când, dintr-o dată, a căzut într-o groapă de peste doi metri adâncime. Imediat, oamenii care au văzut ce se întâmplase au sunat la 112 şi mai multe echipaje de salvatori s-au deplasat la faţa locului. Ea a fost scoasă din groapă de pompieri şi dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a murit în Urgenţe. Din informaţiile obţinute de Observator, la prima evaluare care i s-a făcut femeii s-au constatat doar escoriaţii la nivelul feţei, însă starea ei era deosebit de gravă.

"In jurul orei 11.30, Detasamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicitat sa intervină pentru salvarea unei persoane căzută într-o groapă, în mun. Craiova, zona Scoala 21. La sosirea echipajelor de pompieri, la locul intervine au găsit o persoană în vârstă de aprox. 90 ani, căzută într-o groapă adâncă de cca 2m. Salvatorii au acționat în prima fază pentru acordarea primului ajutor medical și pregătirea pentru a fi scoasă în siguranță de către echipajul de interventie sosit la fata locului. Persoana a fost transportata la UPU de către echipajul SMURD", informează ISU Craiova.

Dusă la spital, femeia a murit în unitatea de primiri urgenţe, din cauza unui: "Stop cardio-respirator ireversibil la manevrele de resurscitare". Poliţiştii au dat şi ei un comunicat după eveniment, înainte de decesul femeii.

"În cursul acestei zile, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie a fost gasita cazuta intr-o groapa sapata in zona Calea Bucuresti. La fata locului s-au deplasat politistii, precum si reprezentantii ISU Dolj, acestia din urma intervenind pentru scoaterea femeii si transportarea acesteia la spital pentru ingrijiri medicale, aceasta fiind constienta. Cea in cauza a fost identificata, fiind vorba despre o femeie de 92 de ani, care ar locui in zona respectiva. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si fac cercetari pentru a se lamuri cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul", se arată în comunicatul Poliţiei.

Medicii au precizat că bătrâna a ajuns la spital cu politraumatisme şi fracturi multiple: Traumatism cranian şi cerebral sever, traumatism toraco abdominal sever, traumatism cu fractura de col femural, fracturi costale multiple. Cauza decesului ar fi clar politraumatismele suferite, sunt de părere medicii.

A cui e groapa care i-a adus sfârşitul femeii

Din primele informaţii, groapa de doi metri adâncime în care a căzut femeia ar fi fost săpată la indicaţiile Consiliului Judeţean, apoi predată către o altă firmă. De asemenea, martorii la eveniment spun că groapa nu era bine semnalizată.

Femeia a murit sâmbătă, însă decesul femeii a fost dezvăuit abia acum, după ce poliţiştii au schimbat încadrarea faptei la "ucidere din culpă", anunţând că au demarat cercetări în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » A murit femeia care căzuse într-o groapă uriaşă, la Craiova. Evaluată iniţial doar cu zgârieturi, bătrâna avea nenumărate fracturi