Antena Meniu Search
x

A murit şi bătrâna incendiată de criminalul din Reghin! Bărbatul şi-a stropit cu benzină soţia şi soacra, apoi le-a dat foc (Video)

Este dublă crimă la Reghin, după ce bătrâna incendiată ieri, în propriul apartament, de fostul ginere, a murit la spital.

A murit şi bătrâna incendiată de criminalul din Reghin! Bărbatul şi-a înjunghiat soţia şi soacra, apoi le-a stropit cu benzină şi le-a dat foc

Este dublă crimă la Reghin, după ce bătrâna incendiată ieri, în propriul apartament, de fostul ginere, a murit la spital. A urmat-o pe fiica ei, care a sfârşit înjunghiată de 11 ori de fostul soţ.

Criminalul, Viorel Muntean, s-a răzbunat după ce femeia obţinuse divortul. 

S-a dus în casa unde fosta soţie locuia împreună cu mama ei, a înjunghiat-o de 11 ori, apoi a încercat să ascundă urmele incendiind casa.

Femeia se temea pentru viaţa ei şi a cerut cu disperare ajutor, atât poliţiştilor, cât şi judecătorilor, însă nimeni nu a reuşit să o salveze la timp. Obţinuse chiar şi un ordin de protecţie pe şase luni, care însă a expirat în luna ianuarie. 

  • Citeşte şi Crimă şocantă la Reghin. Şi-a omorât soţia şi a dat foc la apartament, imediat după pronunţarea divorţului. În casă se afla şi soacra (Video)

Bătrâna a fost transportată la spital în stare critică, cu arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului. Azi, femeia a murit.

Tot astăzi, după ce a petrecut prima noapte în spatele gratiilor, criminalul din Reghin, Viorel Muntean, va fi dus în faţa judecătorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » A murit şi bătrâna incendiată de criminalul din Reghin! Bărbatul şi-a stropit cu benzină soţia şi soacra, apoi le-a dat foc (Video)