Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A murit și fratele jandarmului din Teleormanu, chiar în ziua în care Adrian a fost înmormântat

A murit și fratele jandarmului din Teleormanu, chiar în ziua în care Adrian a fost înmormântat. Marian a fost resuscitat vineri pe malul bălții Grabu, dar duminică s-a stins în spital.

de Cosmin Stăniloiu

la 22.06.2020 , 08:14

  • Marian avea 37 de ani și a fost resuscitat vineri, pe balta Grabu.
  • Fratele lui Adrian a murit acolo, intoxicat cu carbid.

Tragedie teribilă în satul Teleormanu, unde vineri trei tineri au fost scoși din lacul Grabu, doi dintre ei fără suflare, al treilea fiind reanimat și transportat la spitalul din Alexandria. Din păcate, și acesta din urmă a murit duminică, chiar în ziua în care fratele lui mai mic era înmormântat.

Doi frați, Adrian și Marian, 34, respectiv 37 de ani, împreună cu un vecin în vârstă de 18 ani, au mers vineri la balta Grabu și nu s-au mai întors. Salvatorii au fost chemați și cei trei au fost gpsiți inconștienți, cel mai probabil intoxicați cu carbid. Nu e clar încă dacă ei sunt cei care au folosit carbid pentru a bracona, sau, cum susțin mai mulți localnici, au fost acolo și au strânși peștii morți și i-au îngropat, intoxicându-se într-un cplugăr unde fusese aruncat carbidul.

Adrian, 34 de ani, jandarm la București, și adolescentul de 18 ani, n-au putut fi resuscitați de medicii veniți pe malul bplții, în vreme ce Marian, 37 de ani, consilier al primarului din Teleormanu, a fost dus în stare gravă la spitalul din Alexandria.

Articolul continuă după reclamă

Din păcate, tânărul a murit duminică, în urma unui stop cardio respirator, nemaiputând fi resuscitat.

Astfel, o familie din Teleormanu și-a pierdut ambii băieți și după ce părinții l-au îngropat pe Adrian, duminică, acum se pregătesc să-l înmormânteze și pe fiul lor mai mare, Marian.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » A murit și fratele jandarmului din Teleormanu, chiar în ziua în care Adrian a fost înmormântat