Antena Meniu Search
x

A murit soţia lui Iosif Rotariu. Dana s-a stins după o luptă grea cu cancerul. Și-a șoptit cu greu ultimele cuvinte, pe patul de moarte: "Ai grijă de copii"

Tragedie in familia lui Iosif Rotariu! Dana Rotariu, soţia fostului internaţional, s-a stins după o luptă grea cu cancerul și chimioterapii tot mai puternice. Pe patul de moarte, a șoptit ultimele cuvinte de-a dreptul sfâșietoare. 

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 15:13

A murit soţia lui Iosif Rotariu. Dana s-a stins după o luptă grea cu cancerul. Și-a șoptit cu greu ultimele cuvinte, pe patul de moarte
A murit soţia lui Iosif Rotariu. Dana s-a stins după o luptă grea cu cancerul. Și-a șoptit cu greu ultimele cuvinte, pe patul de moarte - Facebook / Politehnica Timișoara / Iquam

Dana Rotariu a murit după o luptă grea cu cancerul si chimioterapii tot mai puternice. Anul trecut a fost internată în stare critică în Turcia, după ce a suferit o operaţie foarte grea de cancer de colon cu mai multe metastaze. 

A murit Dana Rotariu

Ultimele ei cuvinte au fost "Ai grijă de copii"! Azi dimineață la ora 4, inima ei a încetat să mai bată.

Articolul continuă după reclamă

Iosif Rotariu este un fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990. A fost antrenorul secund al echipei FC Politehnica Timișoara.

Pe acelaşi subiect

"Din păcate viaţa este crudă. Soţia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de astăzi. Sincere condoleanţe familiei Rotariu. Drum lin către stele doamna Dana!", a scris clubul Poli Timişoara.

În 2023, Dana Rotariu a fost internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, fiind operată de cancer de colon cu mai multe metastaze. Celulele canceroase s-au extins la plămâni, iar starea de sănătate a soţiei lui Rotariu s-a înrăutăţit.

Iosif şi Dana Rotariu avea patru copii: Romina, Roberto, Kassandra şi Cristian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » A murit soţia lui Iosif Rotariu. Dana s-a stins după o luptă grea cu cancerul. Și-a șoptit cu greu ultimele cuvinte, pe patul de moarte: "Ai grijă de copii"